2009. május 13.

hétfő

financial district, utólag derült ki, h a ground zero-nál szálltunk ki a metróból, de mivel el volt kerítve semmit sem láttunk belőle. duzzogás, h nem mehetünk fel a szabadságszoborra, mer egy hete elfogytak a jegyek, de a szigetre elmentünk, nem is volt olyan rossz, aztán meg főleg nem, amikor kiderült, h a szobor koronájába senki nem mehet fel!(a legszebböröm a káröröm..) meg h a jeggyel rendelkezőknek még fél napot kellett sorban állni a sazkadó esőben, h bejuthassanak a talapzatba..hehe, mi mentünk tovább ellis islandra. ez a sziget, ahol a bevándorlókat "szitálták", regisztrálták stb, eszméletlen jó múzeum, nagy meglepi..erre is emlékezni fogok.
majd vissza manhattanba, wall street (tök kicsi és kihalt), de ott láttam akkora gyémántokat, h egy árából pesten luxuslakást lehetne venni...(hogy hogy csillog, nem igaz!) jaigen, itt is gumicsizmában voltunk mellesleg.
aztááán láttunk három utcával arrébb lepukkant kikötőt, brooklyn bridge-t (ez pedig elképzelhetetlenül nagy), little italy-t, chinatownt, akármit, végül soho-t, ahol egy puccos japán étteremben ünnepeltük M 27-ik szülinapját. isteni volt, meg vicces is, h a sok puccos, kosztümös plasztikázott nőci között megint mi keltettük a legnagyobb érdeklődést: na mivel? igen, nyert: gumicsizma.
még egy volt hátra: mexikói étteremben igazi tequilával koccintani! aztán zuhanás az ágyba...

1 megjegyzés:

Panna írta...

hazatérésünk utáni héten nyitották meg ismét a szobor koronáját! végül is mindegy, amikor ott voltunk, nem lehetett megnézni.