2011. április 3.

Olaszosságok

az olaszok rengetegszer úgy viselkednek, mint önmaguk karikatúrái. ez bosszantó, amikor el kell intézned valamit, veszélyes, amikor közlekedni kívánsz és szórakoztató, ha csak úgy lézengsz.
az olasz hangulat kedvéért már én is kiteregetek a teraszra/folyosóra (miniatűr függőfolyósó) de ilyenkor persze mindig azon parázom, hogy vajon kinek tetszik majd meg a kedvenc zoknim....
a forgalomban is megpróbálom nem fogni a fejemet vagy nagyon káromkodni amikor bénáznak és hatan próbálnak meg egy helyre parkolni, olyan ez, mint valami bemutató.
a legjobb, hogy mindig új helyzetek adódnak és képes vagyok mindre úgy reagálni, hogy "na ennél durvább, már tényleg nincs". meg is esküszöm, hogy fényképezővel fogok járni stb, v legalább jegyzetelek. de mire elérek a laborba/hazaérek megfakulnak az élmények, ugyanis még vagy hámom durvábbat látok fél óra alatt.
tegnap éjjel a rendőrök egy kis alfa rómeós kerékcsikorgatással fokozták az előbb leírt hangulatot. őszintén megvallva szerintem csak szimplán élvezik, hogy alfa van a fenekük alatt és így autóznak körbe körbe a loreto környékén, ugyanúgy, ahogy a hvcs-(helyi vagány csávók) a szerény monzai kölnben.

Nincsenek megjegyzések: