2011. február 27.

mozgolódás

szépen haladnak az események, volt itt sok sok dolgozás, meeting miegyéb. easy star all-stars koncert, amit nehéz kimondani, de jó zenét csinálnak (mivel bent vagyok nem tudom beilleszteni a utubeos ízelítőt)
aztán volt itt egy majdnemhogy tökéletes síelés ponte di legno-ban. igen igen, csúnya liga, de a pályák marhajók, minden jó meredek és szép sima. ez azzal megspékelve, hogy alig voltak emberek, és hogy néhol jég volt kevés púp nélküli hóval elég durva sebességeket eredményezett...néha éreztem liftezni a gyomromat, néha még kiabáltam is egy kicsit:D húú, de beleborzongós volt.
meg az idő is szép volt, nem túl hideg, nem túl meleg, szél nélkül, napos, de icipicit fátyolos. a társaság tökéletes, a gorgonzolás-polentás ebédszüneten kívül egy percre sem álltunk meg... alatt csak ültünk a felvonón időről időre. emellett határozottan jó érzés látni, hogy mennyit sikerül fejlődnöm, ami még tavaly ijesztő, meg nagy teljesítmény volt az idénre olyan élmény lett, ami alá nem szeretem adni, ha van rá alkalom.

Nincsenek megjegyzések: