2009. március 29.

A rendőrség által majdnem ellopott autó...

Összecsődült a házunk népe. Az albim előtt van egy fákkal tarkított sártenger, ahol sok a parkoló autó. Már maga a környék sem túl bizalomgerjesztő, hátha még azt is belevesszük, h itt táborozik pár kisteherautó, amelyek szerintünk pár nem hivatalosan az országban tartózkodó ember állandó lakhelyéül szolgálnak.
Ide érkezett egy esős szombat délelőtt a rendőrség, és csodák csodájára, a parkoló autók feléről(!!!) kiderült, h lopott. őrület. Igen, de a rendőrség nagy buzgalmában fogta és a szállítóautóra rakott egy olyan autót is, ami két lopott kocsi között parkolt ártatlanul. Nem milánói rendszám révén a rendőrségnek szöget ütött a fejébe, h igen ez is lopott lesz. Egy gyors ellenőrzés, juhééé, a rendszám szerepel a nyilvántartásban, van hozzá mobilszám is, hívjuk a tulajt, h megtaláltuk a kocsiját.
A tulaj viszont arra ébred, h a kocsiját épp a rendőrség autószállítójára pakolják fel, amit békésen előző este a fás részen parkolt le. Pár évvel ezelőtt bejelentette, h betörték a szélvédőjét, a biztosítás miatt feljelentést kellett tennie. A rendőrség elpirul, elnézést kér, h kis zűrzavar van a file-jaik között, majd szolidan visszateszi az autót a fák alá.

1 megjegyzés:

Panna írta...

és hogy ugyanez lejátszódott fél évvel később, csak a tulaj még a rendőre telefonálása közben közbe tudott lépni, nem kellett elimádkozni a kocsit a szállítió-ról.