2010. november 9.

klasszikusok

tud előadás, az intézetben jónéhány van hetenként. leg egyszer minden második előadás alatt valakinek tuti megszólal a telefonja.
reakció: felveszik!!!! hangosan válaszolnak.
vagy hangosan beszélve kivonulnak a teremből, vagy a teremben, a sorban ülve mondják be, h "ja bocs most nem tok beszélni, de amúgy hogy vagy?"
tegnap: lánynak csörög a telója. lenyomja. én teljesen meg voltam lepve, de sokáig nem tartott az örömöm. a hívó újrahívta, ő meg még ezek után sem némította le a telót! a második alkalommal felvette, és közölte a szokásos dolgokat..lehet, h nem tudják, h le lehet halkítani a telefont??

variáció: komolyzenei koncert. nyáron a konzervatórium udvarán voltak a koncertek. egyszer annyira fontos volt, h ne zavarjon semmi zaj, hogy egy különleges akusztikájú teremben tartották meg. itt is: mászkálás, tépőzár ki-be nyitogatása. és persze: csörög a mobil. csakhogy a csaj nem találta a mobilját....legalább 5 percig kereste teljes erőbedobással a táskájában a csörgő cuccot, jaigen, ekkor még nem is beszéltem a rendkívül népszerű csörgős karkötőkről.
ennek a nőnek is olyan volt, tovább bővítve a zavarás spektrumát.....

ezek után nem is vagyok meglepve, hogy az egyik jógatársam arról panaszkodik, hogy az anyukája nem tudja megjegyezni, hogy hétfőn este ne hívja..ahelyett, hogy lenémítaná a telóját.
itt még talán zavaróbb is, ha lehet ilyen, mint a koncerten.....minden héten!

Nincsenek megjegyzések: