2009. november 9.

Látogatók

ott szeretném kezdeni, h megköszönöm a szobám előző lakójának, h ígérete ellenére végül is sosem jött el a matracáért. így teljesen komfortosan tudunk akár 3an is zsúfolódni...és nem is tűnt annyira zsúfolásnak.
péntek: egy időben eltolt teljes munkanap után irány a város, majd aperitivo "alla milanese".
szombat: félkorainak tekinthető kelés, bombakávé ivás, irány párma, napsütéses délelőtt, borongós délután, sok szépség és finom fagylalt megtapasztalása. a nap massive attack koncerttel megfejelve, vagyis inkább megkoronázva.
vasárnap: ronda hideg és nyirkos nap, 3 ig ki sem mozdulás, tortellini di giovanni rana, vagyis a civilizáció legnagyobb találmánya. a környék+triennálé+st maria delle grazie bemutatása vacogással tarkítva majd melegedés a szusi mellett (mint helyi specialitás...).
ma még tart a vakáció kedves látogatóim számára, remélem ma is tartalmasan telik nekik.

4 megjegyzés:

LLL írta...

Úgy telt!
Panki, nagyon-nagyon köszönjük ezt a remek hétvégét, a dóm gyönyörű, a fagyi csak a szájban olvad, a kávé illatos és üt, a szobádban pedig nagyon jól összezsúfolódtunk!!!
*****+* a legjobb vendéglátónak!!!

Panna írta...

láttatok még vmi érdekeset hétfőn?

LLL írta...

Elmentünk a Brera-ba, ahol az udvar közepén megpillantottam egy nagyon érdekes szobrot... aztán vmi dizájnos környékra tévedtünk, ahol óriási fehér szarvasok bólogattak a kirakatban. Különösebbet nem láttunk már, csak élveztük Milánót :)

Panna írta...

annak örülök a legjobban, h élveztétek:)