2008. március 14.

Az angyalát!



Felrakták az angyalt, fotóztam rendesen, sajnos ablak mögül, viszont azt hiszem, megérdemlek legalább egy pulitzer díjat:)
képek még: http://picasaweb.google.com/lukacsanna/Angelooo
Számomra legérdekesebb a daru volt persze, senki nem osztotta az érdeklődésemet, úh a folyamatos "nézd a darut" felkiáltásaim a semmibe vesztek.
Az egész délelőttünk ráment, úh holnap is dolgozom, de legalább jó buli volt:) A fényképezőm épp akkor merült le, amikor elkezdtük az érdekes részt, vagyis azokat a fotókat, amin az emberek, a barátaim is láccanak. Csak titokban, az angyal nagyon sokatmondó, mindenkinek tök más jut róla eszébe, bowling, kosárlabda, amit csak akartok, amint kész vannak a montázsok felrakom azokat is. Persze ezzel lehet, h az állásomat kockáztatom, ugyanis ez a kis kilenméteres ajándékocska a nagyfőnök szülinapjára készült el. psssszt.
Adatok: a szobor pont kétszer akkora, mint a milánói dóm tetején lévő Madonna (a Madonnina). A szobor teteje 70 cm-rel magasabb a szomszédos "felhőkarcolónál"(én csak toronyháznak hívnám..) a kupola átmérője állítólag 5 cm-rel nagyobb a Szt Péter kupolájánál (ez utóbbit nehezen hiszem el, sokkal kisebbnek láccik.) Az angyal üveggyantából (?=vetro resina) van.
Meddig marad fehér?
A kupolát és az angyalt a Milánóba érkező autókból kitűnően látni, csak nem véletlenül? kép: címe az ünneplő társaság: één, Daniela, Ana

Nincsenek megjegyzések: